SALON STARODOBNIKOV

Salon Goodtimers smo ustvarili zato, da sčasoma ustvarimo prepoznavno in dobro ime, ki bo v evropskem prostoru sinonim odlične ponudbe klasičnih vozil, znano po vrhunski ekipi za restavriranje in mehaniko ter po prvovrstni izkušnji, ki jo tukaj ustvarjamo za kupce in obiskovalce.

Velik del našega uspeha izhaja iz odnosov, vzpostavljenih s kupci in prodajalci po vsem svetu, ki so se nam pridružili na tem neverjetnem potovanju in omogočili hitro rast podjetja Goodtimers.

Potencialnim kupcem ponujamo pester izbor izbranih, prvovrstno ohranjenih in vzdrževanih klasičnih avtomobilov, naših GOODTIMERS-ov. Na razpolago jih je več kot 50 iz časovnih obdobij od tridesetih do devetdesetih let prejšnjega stoletja. Danes je Goodtimers znan kot zaupanja vreden konsignacijski trgovec.

Salon je namenjen promociji in prodaji klasičnih vozil, saj ta predstavljajo tudi dobro in varno naložbo. V ekipi Goodtimers verjamejo, da so njihovi avtomobili svojstven spomeniki svoje dobe, ki se uspešno upirajo zobu časa. Zato verjamejo, da »nismo stari, da naš najboljši čas šele prihaja.« Zbirka vozil, ki je začela nastajati ljubiteljsko, danes obsega ’50 klasičnih vozil, med njimi tri generacije ameriške Corvette, dve generaciji Forda Thunderbirda, Rolls-Royce Silver Shadow in njegova kabrioletska različica Corniche, Chevrolet Bel Air, Cadillac Eldorado, Clenet Phaeton II, Impala, MG – jev Midget, Ferrari Mondial, Triumph TR6 in Mercedesov kabriolet 450 SL ter certificirane replike, kot sta Ford Shelby Cobra in Mercedes Benz 500k Marlene.

Obrazec za najavo obiska

Iščete edinstveno lokacijo za vaš dogodek?
 
Goodtimers salon je lahko tudi edinstvena lokacija za snemanje oglasov ali kulisa pri filmski produkciji. Nudimo številne možnosti za organizacijo poslovnih ali zasebnih dogodkov v družbi klasičnih vozil.
 

Pokličite nas, da vam na pomoč priskočimo s podrobnejšimi informacijami.

Virtualni sprehod