Pravno obvestilo

Splošni pogoji poslovanja

 1. Meltal Rado Snežič d.o.o. zajema dejavnost vzdrževanja, hranjenja, nakupa, najema in vseh vrst promocije starodobnih vozil v okviru blagovne znamke GOODTIMERS™, Poslovnega centra Meltal in širše.
 2. Bistvene lastnosti posameznih vozil GOODTIMERS™ in njihovih delov so opredeljene pri opisu posameznega vozila.
 3. Vse cene so v evrih in vključujejo DDV, razen če ni izrecno navedeno drugače.
 4. Meltal Rado Snežič d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe cen blaga in storitev.
 5. Meltal Rado Snežič d.o.o. si pridružuje pravico do odpovedi terminov najema starodobnika ali ogleda salona GOODTIMERS™ iz razlogov višje sile.
 6. Predstavitvene fotografije produktov so lahko simbolične in zmeraj ne odražajo v celoti dejanskega stanja.

Osebni podatki

 1. S posredovanimi podatki, ki jih uporabnik posreduje za namen najema starodobnika ali ogleda salona GOODTIMERS™ v Poslovnem centru Meltal, se uporabnik strinja, da družba Meltal Rado Snežič d.o.o. vodi, vzdržuje, hrani in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur. l. RS, št. 94/2007), da se njegove osebne podatke hrani, obdeluje in uporablja pri prodajnih in marketinških procesih. Posameznik se lahko od prejemanja vsebin kadarkoli preprosto odjavi z elektronskim sporočilom na info@goodtimers.com ali info@meltal.si.
 2. Meltal Rado Snežič d.o.o. si pridružuje možnost objave fotografskih ali video posnetkov vozil, salona GOODTIMERS™ in vseh ljudi, kateri so naključno zajeti v posamezen kader. Posnetki predstavljeni na spletnih straneh www.goodtimers.com in meltal.si so objavljene z namenom promocije in prikaza produktov GOODTIMERS™ Poslovnega centra Meltal. Posnetki so promocijsko objavljeni izključno na spletnih straneh in profilih na družabnih omrežjih GOODTIMERS™ in Poslovnega centra Meltal.

Odgovornosti

 1. Vsak obiskovalec salona GOODTIMERS™ je sam odgovoren za spoštovanje zakonov in predpisov veljavnih v Republiki Sloveniji.
 2. Ogled salona GOODTIMERS™ je mogoč le s strokovnim vodstvom. Obvezna predhodna rezervacija termina.
 3. Obiskovalci odgovarjajo za vse poškodbe razstavljenih vozil in opreme v salonu GOODTIMERS™.
 4. Kajenje v salonu GOODTIMERS™ ni dovoljeno.

Spletna stran

 1. Vse vsebine objavljene na www.goodtimers.com in www.meltal.si so last družb Skupine Meltal. Brez dovoljenja se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati. Poslovni center Meltal ni odgovoren za morebitne občasne težave pri delovanju spletnih strani www.goodtimers.com in www.meltal.si, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.
 2. Spletni strani www.goodtimers.com in www.meltal.si za delovanje strani uporabljata piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.